Looking For Anything Specific?

Rize Agaran Selalesi / Rize farklı noktalarında yükseklerden akan şelaleleriyle doğa harikası manzaralar sunar.

Rize Agaran Selalesi / Rize farklı noktalarında yükseklerden akan şelaleleriyle doğa harikası manzaralar sunar.. Taşkın nedeniyle, çayeli ilçe merkezinde de su baskınları meydana gelirken 2 kişiden de haber. Ağaran şelalesi, rize merkeze 30, çayeli ilçesine ise 12 kilometre uzaklıkta sırtköy sınırları içinde bulunmakta. Yüksek ve sarp bir kayadan çevresine bembeyaz köpükler saçarak. Ağaran şelalesi haritası rize ili içinde nerede olduğu harita merkezinde gösterilmektedir. 10,583 followers · just for fun.

Rize farklı noktalarında yükseklerden akan şelaleleriyle doğa harikası manzaralar sunar. Taşkın nedeniyle, çayeli ilçe merkezinde de su baskınları meydana gelirken 2 kişiden de haber. Yüksek ve sarp bir kayadan çevresine bembeyaz köpükler saçarak. Yüksek ve sarp bir kayadan çevresine bembeyaz köpükler saçarak akmasından dolayı ağaran adını almıştır. Ki bu mevsimde bizim memlekette pek sık rastlayabileceğimiz bir şey değildir.

Cayeli Photos Featured Images Of Cayeli Rize Province Tripadvisor
Cayeli Photos Featured Images Of Cayeli Rize Province Tripadvisor from media-cdn.tripadvisor.com
Ulaşımı kolay, kahvaltımızı hazırlayip kamp masa ve sandalyelerimizle. Rizenin çayeli ilçesine bulunan ağaran şelalesine olan yolculuğumuzu bilgilendirme amaçlı olması için kısa bir video yaptım buraya gelmek isteyenlerin. Yüksek ve sarp bir kayadan çevresine bembeyaz köpükler saçarak. Rize merkeze 30 km, çayeli ilçesine ise 12 km uzaklıkta bulunur. Zaman zaman taştığı haberleri ile karşımıza şıkan rize ağaran şelalesi saklı cennetler arasında yerini mutlaka alan. Ki bu mevsimde bizim memlekette pek sık rastlayabileceğimiz bir şey değildir. Ağaran şelalesi çayeli'ne doğru ilerlerken, ilçe merkezinin hemen girişinden ayrılan yol ile bir çok tags: Estetik görünümüyle ağaran şelalesi, ülkemizdeki bu nadide güzelliklerden biridir.

Her geçen gün artan ziyaretçi sayısıyla doğanın müthiş güzelliğini gözler önüne seriyor.

Rize'nin çayeli ilçesindeki ağaran şelalesi pek fazla bilinmese de yöre halkının yanı sıra son zamanlarda yerli ve yabancı turistlerin de ilgisini çekiyor. İlçe merkezinden şairler deresi yoluyla ulaşılıyor. Bu sabah rize'de güneşli bir güne uyandım. Çayeli i̇lçesindeki ağaran şelalesi mutlaka mola verilmesi gereken duraklardandır. Taşkın nedeniyle, çayeli ilçe merkezinde de su baskınları meydana gelirken 2 kişiden de haber. Yüksek ve sarp bir kayadan çevresine bembeyaz köpükler saçarak akmasından dolayı ağaran adını almıştır. Türkiye'nin kuzeyinde adeta bir sur edasında boylu buyunca uzanmış olan karadeniz bölgemizin incilerinden olan rize ilinde keşfedilmeyi bekleyen doğa turizmi merkezleri arasında yer alan ağaran. İkizdere taştı, erzurum yolu ulaşıma kapandı. Etkili sağanak yağış sonrası taşan şelale, korku dolu anlara yol açtı. Rize'nin çayeli ilçesinde karadeniz'in doğasını sonuna kadar hissettiren yeşilırmak beldesinde bulunan ağaran şelalesi bölgedeki dağlarda bulunan su kaynaklarından ve. Rize ağaran şelalesi çayeli ilçesinde yer almaktadır. Rize'nin çayeli ilçesine 12 km uzaklıkta bulunan bir şelaledir. Rize farklı noktalarında yükseklerden akan şelaleleriyle doğa harikası manzaralar sunar.

Rizenin çayeli ilçesine bulunan ağaran şelalesine olan yolculuğumuzu bilgilendirme amaçlı olması için kısa bir video yaptım buraya gelmek isteyenlerin. Rize'nin çayeli ilçesi sırt köyünde bulunan ağaran şelalesi, görenleri kendine hayran bırakıyor. Yüksek ve sarp bir kayadan çevresine bembeyaz köpükler saçarak akmasından dolayı ağaran adını almıştır. Rize farklı noktalarında yükseklerden akan şelaleleriyle doğa harikası manzaralar sunar. Rize merkeze 30 km, çayeli ilçesine ise 12 km uzaklıkta bulunur.

Rize De Agaran Selalesi Tasti
Rize De Agaran Selalesi Tasti from icdn.ensonhaber.com
Yüksek ve sarp bir kayadan çevresine bembeyaz köpükler saçarak akmasından dolayı ağaran adını almıştır. Ağaran şelalesi, rize merkeze 30, çayeli ilçesine ise 12 kilometre uzaklıkta sırtköy sınırları içinde bulunmakta. Buraya ulaşmak için şahsi aracınızla gitmeniz. Google user (10/12/2017 05:08) ağaran şelalesi rize ili çayeli ilçesinin içinde gidilen yolu tamamen asfalt ve gidildiğinde hiç pişman olmayacağınız bir doğa harikasidir. Rize'nin çayeli ilçesinde yer alan, turistlerin de ziyaret ettiği ağaran şelalesi, bölgede etkili olan sağanak sonrası taştı. Ağaran şelalesi, ayder yaylası, çayeli, karadeniz, karadeniz turu, rize, şahin tepesi, zil kale. Rize'nin çayeli ilçesi sırt köyünde bulunan ağaran şelalesi, görenleri kendine hayran bırakıyor. Türkiye'nin kuzeyinde adeta bir sur edasında boylu buyunca uzanmış olan karadeniz bölgemizin incilerinden olan rize ilinde keşfedilmeyi bekleyen doğa turizmi merkezleri arasında yer alan ağaran.

Ağaran şelalesi, rize ilinin çayeli ilçesinde bulunan bir şelaledir.

Buraya ulaşmak için şahsi aracınızla gitmeniz. Ağaran şelalesi, rize ilinin çayeli ilçesinde bulunan bir şelaledir. İlçe merkezinden şairler deresi yoluyla ulaşılıyor. Rize ağaran şelalesi çayeli ilçesinde yer almaktadır. 10,583 followers · just for fun. Ağaran şelalesi, ayder yaylası, çayeli, karadeniz, karadeniz turu, rize, şahin tepesi, zil kale. Ağaran şelalesi, rize merkeze 30, çayeli ilçesine ise 12 kilometre uzaklıkta sırtköy sınırları içinde bulunmakta. Yüksek ve sarp bir kayadan çevresine bembeyaz köpükler saçarak. Ağaran şelalesi, rize merkeze 30, çayeli ilçesine ise 12 kilometre uzaklıkta sırtköy sınırları içinde bulunmakta. Etkili sağanak yağış sonrası taşan şelale, korku dolu anlara yol açtı. Sevgili gezgin dostlar merhaba, çayeli'ne yaklaşık 12 km uzaklıkta olan ağaran şelalesi'ne hem özel aracınızla hemde çok cüzzi bir bedel. Google user (10/12/2017 05:08) ağaran şelalesi rize ili çayeli ilçesinin içinde gidilen yolu tamamen asfalt ve gidildiğinde hiç pişman olmayacağınız bir doğa harikasidir. İlçenin içinden akan şairler deresi üzerinde bulunan şelale, gerçek bir tabiat harikasıdır.

Ağaran şelalesi güzel ülkemizin karadeniz bölgesi'nin doğusunda kalan cennet köşelerinden biri. Ağaran şelalesi, rize merkeze 30, çayeli ilçesine ise 12 kilometre uzaklıkta sırtköy sınırları içinde bulunmakta. Ağaran şelalesi 41.044903 enlem ve 40.808884 boylamda yer almaktadır. Ağaran şelalesi, ayder yaylası, çayeli, karadeniz, karadeniz turu, rize, şahin tepesi, zil kale. Rize'nin çayeli ilçesine 12 km uzaklıkta bulunan bir şelaledir.

Rize De Agaran Selalesi Asiri Yagisla Tasti Son Dakika Haberler
Rize De Agaran Selalesi Asiri Yagisla Tasti Son Dakika Haberler from iasbh.tmgrup.com.tr
Rize ilinin çayeli ilçesine 12 kilometre mesafedeki ağaran şelalesi, sırtköy sınırları içerisinde. Taşkın anlarını kaydeden bir işletmeci, 'allah'ım bizi afetlerden koru. Rize'nin çayeli ilçesine 12 km uzaklıkta bulunan bir şelaledir. Ağaran şelalesi yaklaşık 50 metre yükseklikten dökülmekte. Karşısındaki küçük bir tepecikten fotoğraflayabileceğiniz ağaran şelalesi, küçük bir gölet oluşturmuştur. Yüksek ve sarp bir kayadan çevresine bembeyaz köpükler saçarak akmasından dolayı ağaran adını almıştır. Yüksek ve sarp bir kayadan çevresine bembeyaz köpükler saçarak. 11,312 followers · broadcasting & media production company.

Bu sabah rize'de güneşli bir güne uyandım.

10,583 followers · just for fun. Ağaran şelalesi, rize ilinin çayeli ilçesinde bulunan bir şelaledir. Rize'nin çayeli ilçesine 12 km uzaklıkta bulunan bir şelaledir. Rize ağaran şelalesi çayeli ilçesinde yer almaktadır. Rize'nin çayeli ilçesine 12 kilometre mesafedeki ağaran şelalesi, sırt köyü sınırları içerisindedir. Ulaşımı kolay, kahvaltımızı hazırlayip kamp masa ve sandalyelerimizle. İlçe merkezinden şairler deresi yoluyla ulaşılıyor. Estetik görünümüyle ağaran şelalesi, ülkemizdeki bu nadide güzelliklerden biridir. Rize farklı noktalarında yükseklerden akan şelaleleriyle doğa harikası manzaralar sunar. Ağaran şelalesi, rize merkeze 30, çayeli ilçesine ise 12 kilometre uzaklıkta sırtköy sınırları içinde bulunmakta. İkizdere taştı, erzurum yolu ulaşıma kapandı. Taşkın anlarını kaydeden bir işletmeci, 'allah'ım bizi afetlerden koru. Google user (10/12/2017 05:08) ağaran şelalesi rize ili çayeli ilçesinin içinde gidilen yolu tamamen asfalt ve gidildiğinde hiç pişman olmayacağınız bir doğa harikasidir.

Taşkın nedeniyle, çayeli ilçe merkezinde de su baskınları meydana gelirken 2 kişiden de haber rize sel. Rize'nin çayeli ilçesi sırt köyünde bulunan ağaran şelalesi, görenleri kendine hayran bırakıyor.

Posting Komentar

0 Komentar